Plocka fram din inre Lucia.

Den underbara och svenska traditionen med Lucia kan ha olika betydelser för oss. För mig handlar det om ljus i mörker.

I den mörka decembertiden behöver vi ljus och vi behöver känna hopp.

Jag har slutat att klä ut mig till stjärngosse, men jag har uppehållit traditionen att den 13 december, då lägger jag manken till att sprida lite extra ljus. Mina tankar går till dem i mina nätverk som har det tufft på olika sätt. Tanke blir till handling och jag skriver ett meddelande, skickar en blomma, ringer ett samtal eller någon annan betygelse som inte är påträngande men ändå visar omtanke.

Att gå från tanke till handling kan betyda mycket för en annan människa.
Handlingen skapar förhoppningsvis varma och ljusa känslor.

Plocka fram din inre Lucia idag. Utför en handling som sprider ljus.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.