Måndag morgon.

Att börja veckan med att vara tacksam för den jag är och det jag har uträttat är en lisa för själen.

Vi har alla saker som inte alltid varit de lättaste att gå igenom. Livet är fullt av relationer och situationer som kan tufsa till oss. Det finns ju inga garantier för att detta inte ska ske. Alla människor drabbas av incidenter och människor som gör att livet gör ont.

Vägen till att det ska göra mindre ont är väldigt individuell. Hur hanterar du livets fram- och baksidor?

Har du tänkt på att det du har gjort för att komma vidare är en del av varför du är så vacker som du är. Du kanske har avslutat relationer, startat nya bekantskaper, bytt arbetsplats, börjat plugga, hittat ett nytt intresse eller något annat som innebar positiv förändring för dig?

Att leva med integritet är att leva i harmoni med våra egna kärnvärderingar. Inte andras, utan de värderingar som känns bra baserat på de unika individer som vi är.

Har du klappat dig själv på axeln och sagt: BRA JOBBAT!

En del av oss har lagt våra individualistiska behov åt sidan för att prioritera någon annan. Hur många av oss föräldrar är det inte som kan känna igen oss i detta? Det handlar om ansvar och att vara förälder åt de fantastiska individer vi har satt till världen.

Jag är nöjd med de åren då jag satte mig själv på sparlåga för att mina söner skulle få en bra start i livet.

Lika nöjd är jag med att sedan säga: ”Nu är det min tur!” och skapa utrymme för den underbare mannen som heter Ulf Lidman. Var sak har sin tid.

Kanske ska vi tillsammans denna måndagsmorgon stämma in i den kända sången med Frank Sinatra och sjunga ut:

”I did it my way!!!”

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.