Visste du att jag har bloggat sen 2003!

Det är många som har följt eller fortfarande läser mina inlägg. En del mer regelbundet än andra. Det är ofta jag får höra att det jag skriver gett någon en aha-upplevelse, en igenkännande känsla eller tanke, ett skratt och ibland en provokation eller tröst.

Nu tänkte jag höra om jag kan få lite hjälp av er som läsare:

Jag planerar en annonskampanj på Facebook. Mina duktiga web-designers kommer att producera en kort video som ska användas till att promota min blogg.

Om min blogg är något som betytt eller betyder något för dig…dra en kam genom håret, eller polera hjässan…ta din telefon och gör en liten selfie-video där du säger en eller två meningar om min blogg. Spontant och enkelt.

Design-pojkarna tar sedan materialet och producerar en marknadsföringsvideo.

Du behöver inte säga ditt namn och vi skriver inte vad du heter heller.

Om du hellre vill skriva en eller två meningar går det också bra. Men helst en video. Eller varför inte en audio?

Skicka resultatet till mig i en e-post (ulf [at] ulflidmantraining [dot] com), via FB, Linked In eller WhatsApp +34683285887. Det spelar ingen roll hur du skickar. Jag blir otroligt glad om du kan tänka dig att göra detta.

STORT TACK!

Och naturligtvis…..Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.