Utbildning till KRISSAMORDNARE

Alla företag och organisationer behöver en krissamordnare.

Att det finns någon på ett företag som blir spindeln i nätet under en kris är av yttersta vikt. Det behöver inte vara HR eller kommunikationsansvariga. Det är väldigt ovanligt att de har kompetens till detta. Det ingår inte i deras utbildning. Under Coronakrisen har jag fått mycket e-postar från personer som gjort så gott de kunnat men de har inte fått kompetensen.

Ett företag tjänar otroligt mycket på att ha en krissamordnare. Någon som under en kris ser till att krissamordningen fungerar. Det är ingen beslutsfattande position utan enbart funktionell. Ett enormt stöd för chefer och chefsgrupper.

Under hösten kommer en utbildning till krissamordnare att anordnas via live streaming. Två timmar per vecka under 10 veckor.

Detta är en mycket god investering för företag och organisationer.

Läs mer på länken.
https://www.ulflidmantraining.com/utbildningar/krissamordnare-live-streaming/

Utbildningen erbjuds även på engelska:
https://crisiscompetence.com/course-offerings-at-your-workplace/crisis-coordinator/

Nyhetsbrev

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Du kanske också gillar

Gängvåld. HUR tar vi ansvar?

Någon måste ta ansvar!Detta hör jag hela tiden när gängkriminaliteten diskuteras. Ansvaret måste vi dela. Ett flertal personer som vet att jag parallellt med att

Förlåt.

Detta magiska ord. Det ligger sådan kraft i att inse att jag har gjort fel och att kunna titta den som blivit sårad i ögonen