Streamade utbildningar.

Nu erbjuder jag (Ulf Lidman Training) live streamade utbildningar.

Fyra högaktuella utbildningar för personalgruppen.

Kriskompetens för ledare
Ett krav för alla ledare är att kunna leda i kris. Om en ledare inte känner sig trygg och kompetent när det gäller bemötande men framför allt ledarskap med medarbetare i kris då förvärras krisen såväl för den som krisar och för verksamheten.

Motiverande kommunikation (MI) för ledare
Hur leder jag personer som har kört fast. Medarbetare som ältar, skuldbelägger, sitter fast i offerrollen, orsakar konflikter och är energitjuvar är något som är en del av arbetsplatsen. Dessa personer har rätt till en kompetent ledare som har kompetensen att guida personer ur dylika beteenden. Undvikande är inte ledarskap. Hur engagerar en ledare sig på ett målinriktat sätt för att hjälpa medarbetare att hjälpa sig själva.

Krissamordnare
Coronakrisen blev för många organisationer och företag en väckarklocka om att krisberedskapen inte var tillräcklig. Många har gjort så gott de kunde och med bravur, men varför inte förse verksamheten med kunskap och kriskompetens. Alla organisationer behöver ha en krissamordnare som blir spindeln i nätet i krissituationer. Ett ovärderligt tillskott till organisationen.
Observera att formatet är annorlunda än de andra streamade utbildningarna. Utbildningen är öppen för både företag och individer.

Att komma vidare efter krisen
Kris är en möjlighet till utveckling. Låt oss fånga den möjligheten och ge näring till tillväxt för såväl individer och organisationen. Tyvärr är en kris ofta inkörsporten till psykiskt lidande, relationsproblematik, missbruk och destruktiva beteenden. Detta går att förebygga. Hur kommer vi vidare efter kriser?

Klicka här för att läsa mer.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

ulf [at] ulflidmantraining [dot] com

Du kanske också gillar

Familj.

”FAMILJ” är ett laddat ord. Det kan vara något av det vackraste som finns. Människor som älskar varandra, stöttar varandra och vill varandra väl –