Jag når inte.

Har du någon gång försökt att nå något högt upp på en hylla eller i ett skåp? Du står på tå och sträcker dig, tar ett långt föremål och försöker få ner föremålet eller tittar febrilt efter en pall att stå på. Ni som är långa kanske inte kan relatera men många kan nog relatera till frustrationen.

Så känner jag ofta med min blogg och mina inlägg. Jag är väldigt duktig på att skriva och uttrycka mig och jag har många små visdomsord att ge. Över 40 års arbete bland underbara människor ger erfarenheter som jag älskar att dela med mig av.

Men….jag når inte fram och blir frustrerad. Jag ser s.k. influencers som inte har något av substans att säga. Människor som saknar både utbildning och har begränsad livserfarenhet – de når fram. Hur?

Vet ni att jag har bloggat varje vecka sedan 2003? Jag har naturligtvis fått mycket uppmuntran genom åren och som vi alla vet: Bekräftelse är underbart bränsle.

Jag tycker om att skriva mina inlägg och kommer att fortsätta. Däremot skulle jag behöva en pall eller ett längre föremål som gör att jag når fram bättre.

Du får gärna tipsa mig, om du har kunskaper på området. Sen blir jag naturligtvis väldigt glad varje gång någon av er delar, kommenterar eller sprider mina inlägg i era egna nätverk.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Nyhetsbrev

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Du kanske också gillar

Nyckeln till utbildning heter implementering.

Som utbildare tycker jag det är väldigt intressant att observera hur inställningen till kompetenshöjning skiljer sig i olika sammanhang. Det är inte svårt som föreläsare