Glöm inte att leva och njuta!

I livets villervalla är det många av oss som har mycket. Jag älskar mitt arbete och tycker det är fantastiskt roligt. Det betyder dock inte att det inte tar energi.

Jag har märkt att det är väldigt viktigt för mig att ha de där små energikickarna mitt i vardagen som ger livskvalitet. Att mitt i ekorrhjulet hitta de små sakerna som får mig att känna att jag lever och njuter.

Mina dagliga vitamininjektioner för själen ser olika ut, men jag mår så bra när jag kontinuerligt fyller på. För att komma in i denna rutin var jag tvungen att först fråga mig själv: ”Vad är det som för mig att känna att jag lever och njuter?”

Jag satte mig ner och gjorde en lista på vardagsnjutningar. Ju mer konkret desto troligare att jag faktiskt gör det.

  • Färska blommor
  • Ett spontansamtal till barnbarn
  • En 15-minuters promenad på vacker plats
  • Ett sanslöst roligt videoklipp på You Tube
  • En nybakad mandelcroissant

Hur tankar du livsnjutning i din vardag?

Var spontan, var realistisk och se till att det blir verkstad.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Familj.

”FAMILJ” är ett laddat ord. Det kan vara något av det vackraste som finns. Människor som älskar varandra, stöttar varandra och vill varandra väl –