Engagemang!

Ni som har hört mig föreläsa har säkert hört mig prata om hur bra det är för vår livsbalans att engagera oss i något som inte enbart handlar om våra egna behov. Vi människor mår bra av att vara utgivande.

I mitt eget liv har jag försökt att även ha projekt och forum som handlar om att erbjuda mina kompetenser till sammanhang som inte är drivna av att tjäna pengar.
Jag brinner för verksamheter som vänder sig till personer som har eller riskerar att bli utsatta för övergrepp av olika slag.

Vid sidan av mitt företag Ulf Lidman Training är jag nu stolt att få sjösätta en organisation som har syftet att ge kompetenshöjning och handledning till andra organisationer. Målet är att hjälpa människor att hjälpa sig själva: Evoke 100 %

Du får gärna följa oss när denna organisation nu växer och utvecklas.

Här är länken till hemsidan:
https://evoke100.org/

Om du från hemsidan klickar på sociala medieikonerna kan du följa utvecklingen och det spännande arbetet via Linked In, Facebook eller Twitter.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Nyhetsbrev

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Du kanske också gillar

Nyckeln till utbildning heter implementering.

Som utbildare tycker jag det är väldigt intressant att observera hur inställningen till kompetenshöjning skiljer sig i olika sammanhang. Det är inte svårt som föreläsare