Du är människa!

Ena dagen stark som en oxe. Andra dagen liten, ensam och rädd.
Livet har inga garantier. Men det finns en garanti. Oavsett hur vi känner oss så är vi alltid lika mycket värda.

Känner du igen dig?

Du är människa. Att bejaka sin mänsklighet är det mest grundläggande i livet. I min ledarskapsroll vet jag att det finns dagar när jag känner att jag kan bestiga Kilimanjaro och andra dagar när jag vill gömma mig i en grotta.

Det är just detta som gör att jag är en bra ledare. Jag lever inte i förnekelse utan inser att livets svängningar är normala.

Att vara äkta, genuin och ärlig….att ibland vara den som andra lutar sig emot och vid andra tillfällen veta vem som är stabil nog att kunna hantera vår vikt när vi fläskar ur och lutar oss mot någon annan.

Vi är inga övermänniskor. Vi är däremot ärlig och genuina.

Då blir vi trovärdiga och människor får ett förtroende för oss.

Ja, jag samlar pensionspoäng, men viktigare än det är att samla förtroendekapital.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.