100% mot självförsörjning

Det finns ingen anledning att unga människor inte ska vara självförsörjande i det svenska samhället. Målet med detta koncept är just detta: Att stå på egna ben.

Att hamna i ett ekorrhjul där andra ska ta hand om individer i form av bidrag och andra åtgärder är något som går att undvika.

Unga människor som har varit i behandling eller bor i stödboenden ska bort från bidrags- och insatsberoende. Individer som ligger i gränslandet till kriminella beteenden och tillhörigheter behöver ett tydligt och konkret alternativ. Personer som behöver bort från dysfunktionella relationer och familjer behöver resurs INNAN de behöver behandlingsåtgärder.

Vi gör gärna en presentation av detta koncept via Zoom/Teams eller besöker er kommun.

Om du är politiker eller tjänsteman i beslutsfattande position får du gärna höra av dig.
Vi vill berätta mer!

Kanske är er kommun den pilotkommun som blir först att göra verklighet av en resurs som erbjuder resultat- och målinriktning, ställer realistiska men höga krav och levererar självförsörjning.

Dela gärna detta med din kommunledning eller tjänstemän i din kommun.

Ulf Lidman

ulf [at] ulflidmantraining [dot] com

Nyhetsbrev

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Du kanske också gillar

Gängvåld. HUR tar vi ansvar?

Någon måste ta ansvar!Detta hör jag hela tiden när gängkriminaliteten diskuteras. Ansvaret måste vi dela. Ett flertal personer som vet att jag parallellt med att

Förlåt.

Detta magiska ord. Det ligger sådan kraft i att inse att jag har gjort fel och att kunna titta den som blivit sårad i ögonen