Sydafrika – mitt andra hem.

Jag är på jobbresa till Sydafrika. Vilken förmån det är att få bidra med min kompetens till organisationer som arbetar med utsatta personer och gängkriminalitet i Kapstaden.
Detta är del av mitt sätt att engagera mig i saker som jag tycker är oerhört viktiga.
Utbildningarna som jag gör här i Sydafrika tar jag inget betalt för. Det är mitt sätt att bidra till en värld som är väldigt trasig.

När jag ändå är här i Sydafrika passar jag på att träffa en specialistläkare – en ryggortoped. De bedömde min remiss på 2 dagar och bokade en tid åt mig. I Sverige sökte jag vård i januari och fick beskedet att jag inte kan räkna med att träffa en ryggortoped förrän i oktober.
Idag träffar jag två specialister som har tittat på mina magnetröntgenbilder och andra provresultat.
Jag ser fram emot att få en behandlingsplan och specialistutlåtanden.

Denna vecka kommer jag inte skriva inlägg utan sätta strålkastaren på olika utbildningar och föreläsningar som jag erbjuder. Jag kommer att vara i kåkstäderna och föreläsa…..men även smita iväg till några vingårdar i de fantastiska vindalarna runt Kapstaden.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

OBM – Relationellt Ledarskap för individer

Har du personalansvar, arbetar inom Human Resources eller vill höja din ledarskapskompetens? Nu kan du som individ/enskild få tillgång till utbildning och mentorskap.Många arbetsplatser är

Destruktiva klyschor.

”Det finns en mening med allt!” Har du hört något dummare uttryck än detta som vi slänger oss med till höger och vänster. När vi