Den här måndagsmorgonen…

Kan det vara att så här i början på veckan behöver du påminna dig själv om att trots allt eller tack vare det du gått igenom i livet har det bidragit till att du lärt dig mycket om dig själv och blivit en vackrare person.

Dina livserfarenheter har kanske inte alltid varit de lättaste att gå igenom. Livet är fullt av relationer och situationer som kan skada oss. Det finns ju inga garantier för att detta inte ska ske, utan vi människor drabbas av incidenter och människor som gör att livet gör ont.

Vägen till att det ska göra mindre ont är väldigt individuell. Ta en minut just nu och tänk på vad du har gjort för att komma vidare efter livets käftsmällar.

Har du tänkt på att just det som du har gjort för att komma vidare är en del av varför du är så vacker som du är. Du kanske har avslutat relationer, startat nya bekantskaper, bytt jobb, börjat plugga, hittat ett nytt intresse eller något annat som innebar positiv förändring för dig?

Att leva med integritet är att leva i harmoni med våra egna kärnvärderingar. Inte andras, utan de värderingar som känns bra baserat på de unika individer som vi är.

Har du klappat dig själv på axeln och sagt: BRA JOBBAT!

En del av oss har lagt våra individualistiska behov åt sidan för att prioritera någon annan. Hur många av oss föräldrar är det inte som kan känna igen oss i detta. Det handlar om ansvar och att vara förälder åt de fantastiska individer vi har satt till världen.

Jag är nöjd med de åren då jag satte mig själv på sparlåga för att mina söner skulle få en bra start i livet.

Lika nöjd är jag med att sedan säga: ”Nu är det min tur!” och skapa utrymme för den underbare mannen som heter Ulf Lidman.

Jag sitter här och tittar ut över havet. Solen är precis på väg att gå upp. Jag känner mig nöjd med både uppoffringar och självprioriteringar. Var sak har sin tid.

Kanske ska vi tillsammans denna måndagsmorgon stämma in i den kända sången av Paul Anka och sjunga ut:

”I did it my way!!!”

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Familj.

”FAMILJ” är ett laddat ord. Det kan vara något av det vackraste som finns. Människor som älskar varandra, stöttar varandra och vill varandra väl –