Att leda när människor är oroliga.

Många hör av sig till mig med funderingar kring ledarskap mitt i den situation vi befinner oss i. Att som ledare förmedla ett lugn i en stor ovisshet kräver grundläggande kriskompetens.

Över helgen kommer jag att spela in en föreläsning där jag ger väldigt praktiska och applicerbara ledarskapstips som kommer skapa mer trygghet för dig som arbetar med människor på olika sätt. Antingen som ledare, pedagog, behandlare eller annan position där ditt förhållningssätt påverkar andra.

Föreläsningen kommer att vara tillgänglig på måndag via min hemsida och mina Linked In och Facebook sidor.

Till dess – ta hand om dig. Använd helgen till att hitta andningshål och fyll på ditt inre rum.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.