Låt mig bara få VARA!

Tala inte om för mig vad jag behöver göra när jag inte mår bra. Jag behöver ingen ”att göra lista” – jag behöver bara få vara.

Och säg inte att du förstår precis hur jag känner det. Det är så jäkla invaderande när du tolkar vad jag känner och tänker genom dina filter och dina egna upplevelser. Låt mitt liv vara mitt och behåll ditt liv för dig själv.

Människor som tror att de kan hjälpa andra baserat på sin egen livsresa kan vara farliga. De är många gånger inte ute för att hjälpa, utan vill bara ha bekräftelse för det som de själva har gått igenom.

Jag kanske inte vill eller kan hitta lösningar just nu. Låt mig bara vara. Låt mig få gråta. Låt mig få vara arg. Låt mig känna oro och ångest.

Tids nog blir det dags att GÖRA, men just nu vill jag och behöver jag bara få VARA.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Du kanske också gillar

Skitprat!

Alla visste att han söp! Han gjorde det snyggt, han var inget fyllo. Men omgivningen var av den åsikten att det blev lite för mycket.