Att leda i lågkonjunktur – 90 minuters evidensbaserad kompetens.

Lågkonjunktur, inflation och krig i Europa. Ingredienser som gör att medarbetare som redan var trötta efter pandemin inte fick chansen att återhämta sig innan dessa tragedier slog till.

Vi vet att detta påverkar arbetsmoral, psykisk ohälsa, relationer såväl på arbetsplatsen som hemma och inte minst ekonomin för företag och löntagare.

Att vara chef och ledare mitt i turbulens är en utmaning och det krävs kompetens. Just nu är inte tiden för djupgående och längre utbildningar. Nu gäller det att ge chefer och ledare en booster som gör att de känner sig trygga att leda. Målen för en ledare i nuläget är att:
• Uppehålla en kreativ och resultatinriktad arbetsmiljö.
• Bemöta medarbetare som upplever stressreaktioner med kompetens och lugn.
• Förebygga psykisk ohälsa
• Föra processer framåt trots externa utmaningar som inte går att kontrollera.
• Locka fram motivation hos medarbetare som kört fast.

En stor utmaning, men det finns konkreta vägar att genomföra detta.
Ulf Lidman har designat en 90-minuters dynamisk utbildning som garanterat kommer att höja såväl självförtroendet och självkänslan hos chefer och ledare. Målet som utbildningen kommer att nå är att skapa en entusiasm som smittar av sig bland medarbetarna. Kunskap resulterar i lugn och det är den bästa plattformen att stå på när utmaningarna hopar sig.

Baserat på evidensbaserade modeller som OBM (Organizational Behavioral Management), MI (Motiverande Kommunikation) och kriskompetent ledarskap levererar Ulf konkreta modeller som fungerar. Era chefer och ledare kommer inte bara få inspiration, utan reell kompetens.

För vem?

Chefsgrupper och ledare.

Längd och omfattning:

90-minuter.

Antingen på plats hos ert företag eller digitalt via Zoom eller liknande plattform. 

Kostnad?

25 000 kronor

Frågor och funderingar:

Tveka inte att höra av dig.

Kontakta Ulf Lidman för ett förutsättningslöst samtal. Använd kontaktformuläret eller maila direkt till: ulf@ulflidmantraining.com

 

Kontakta Ulf Lidman
Fyll i formuläret nedan