60 minuter med Ulf Lidman

Under dessa 60 dynamiska minuter får deltagarna russinen ur kakan från Ulf Lidmans spetskompetenser inom kriskompetens och Motiverande kommunikation (MI).

Syftet är att skapa en kollektiv positiv förväntan och locka fram motivation.

Igenkännande skratt blandat med aha-upplevelser och en hel del konkreta tips som garanterat lyfter gruppen.

Vi måste kunna lyfta realiteten av livets baksidor utan att det blir tungt. Humor är en gåva som smörjer maskineriet när vi är trötta och modfällda.

Utan att ta allvaret från krisers smärtsamma baksidor blir dessa 60 minuter garanterat ett avstamp som ger perspektiv och samtidigt fyllda med välbeprövade och evidensbaserade verktyg som hjälper personalgruppen att vilja kavla upp ärmarna och bidra till en go arbetsmiljö.

Detta är inte bara ett ”må bra evenemang” utan väl grundat i Ulfs snart 40 års erfarenhet av att hjälpa människor hitta sina inre resurser och livsglädje mitt i livet.

För vem?

Föreläsningen vänder sig till chefs- och/eller personalgrupper som behöver ett lyft. Perfekt för kick-off eller som en del av utbildningsdagar.

Varför inte samla personalen för en inspirationslunch med en dynamisk föreläsning?

 

Längd och omfattning:

60 fartfyllda minuter som garanterat ger mersmak.

Innehållet kan anpassas till er organisations kontext och behov.

 

 

Frågor/funderingar/prisuppgift etc.

Kontakta Ulf Lidman för ett förutsättningslöst samtal. Använd kontaktformuläret eller maila direkt till: ulf@ulflidmantraining.com

 

Omdömen från medlemmar i chefsnätverket Close:

  • Ulf målade upp med upplevelser från verkligheten som gjorde föreläsningen väldigt levande och bidragande till att man minns. Mycket skratt och ibland några tårar.
  • Kraften i story telling!
  • Mycket bra ämne och för mig var tajmingen perfekt. Föreläsaren var fantastiskt
  • Roligt att lyssna på en person som är passionerad över sitt ämne. Intressant ämne, lärorikt. Verkligheten är ofta mer komplex att hantera men detta var definitivt tänkvärt.
  • Ulf var by far en av de bästa föreläsarna jag lyssnat på. Han lyfter viktiga frågor och han gör det på ett inspirerande sätt.
  • Vilket engagemang, berättarteknik, kunskap och energi!
  • Ulf Lidman föreläste med ett härligt engagemang och lyckades med att ha glimten i ögat på rätt ställe i detta allvarliga ämne. Mycket intressant.

Kontakta Ulf Lidman
Fyll i formuläret nedan