Ni som känner mig som expert på kriskompetens har hört mig säga att kris är en möjlighet till utveckling. Detta är så sant.

Coronakrisen innebär för mig stora förändringar och utveckling. Det är just därför jag tar ett avbrott. Det är mycket grundläggande arbete som måste göras när förändringarnas vindar blåser.

Jag kommer att annonsera i sociala medier under augusti. Det går fortfarande bra att boka mig som föreläsare. Tveka inte att titta på hemsidan om du är ute efter kriskompetens eller Motiverande samtal med hög kvalitet. Det finns många utbildningar som ger din organisation resultatinriktad kompetenshöjning.

I dessa Coronatider vill jag speciellt lyfta de utbildningar som du hittar under fliken STREAMADE UTBILDNINGAR.

Kolla gärna hemsidan: https://www.ulflidmantraining.com/

Varmt välkommen med bokningar eller frågor.

Ha en go dag alla goa!

Ulf Lidman

Jag tar en liten augusti paus från mitt bloggande på såväl engelska som svenska.