Ett alternativ till att köpa en utbildning till en arbetsplats är att som individ tillförskaffa sig mer kunskap.

För dig som arbetar bland människor i serviceyrken, vård, utbildning, utbildning eller andra yrken där det förekommer att personer är utagerande vågar jag säga att det är en nödvändig kompetens att vara trygg i Lågaffektivt bemötande.

***

Är du chef finns det två fantastiska utbildningar som garanterat gör dig vassare i ditt ledarskap. Att kunna leda tryggt i en tid där psykisk ohälsa ökar och motivation kan svikta är otroligt mycket värt för medarbetarna och för dig själv.

Led genom och ur kriser och motstånd – låt inte kriser och motstånd leda!

Kortare utbildningar i Göteborg och en längre distansutbildning i Kalix. Klicka på länken nedan för mer information.

Utbildningar – Privatpersoner

Hoppas vi ses – varmt välkommen!

Är du sugen på kompetenshöjning?